Inspiratieweekend


Zaterdag 28 en zondag 29 augustus
Van 09.30 - 16.00 uur
Groep van 8-12 personen
Per persoon € 425,-
Inclusief catering (plus avondmaaltijd op zaterdagavond met kampvuur)
Inclusief speksteen, gereedschap voor bewerken en afwerken

Tijdens ons tweedaagse inspiratieweekend werk je aan een beeld van speksteen en tegelijkertijd werk je aan jezelf. Het werken met een steen zet vanaf het eerste moment een proces in gang. Je kiest een steen die je aanpreekt qua kleur, vorm en formaat. Je gaat kijken welke vorm je erin ziet en dat ga je in het weekend vormgeven. Het hakken, vijlen, schuren en polijsten vraagt om technische handelingen en vaardigheden, maar heeft ook invloed op je gedachten, emoties en algehele gemoedstoestand. Kort gezegd: hoe jij je voelt, komt tot uiting in hoe je werkt met de steen.

Het gehele programma wordt begeleid door twee trainers, die zowel technisch ondersteunen en advies geven als persoonlijk begeleiden.

De zaterdag staat in het teken van ontvangst, kennismaking, verkenning van de Artfarm en het uitkiezen van jouw steen. Vervolgens wordt volop gewerkt aan de steen, afgewisseld met inspiratieopdrachten, stiltemomenten en groepsmomenten. De dag sluiten we af met een gezamenlijke maaltijd onder de veranda en een kampvuur.

Op zondag werk je verder aan de steen, daarnaast is de zondag de dag van afronden en 'oogsten'. Aan het einde van de dag worden de beelden besproken met elkaar. We sluiten het weekend met elkaar af, waarna je jouw beeld en jouw inspiratie meeneemt naar huis.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? We horen graag van je via ons contactformulier.