Agenda

Momenteel is het vanwege de geldende maatregelen omtrent COVID-19 niet mogelijk om langs te komen op de Artfarm. Hou onze site in te gaten, zodra de maatregelen versoepelen zullen wij een passend aanbod openstellen!

 

Expositie met Nico Kool

Kunstschilder Nico Kool zal in het weekend van 12 en 13 juni exposeren op de Artfarm. De Heerhugowaardse schilder, in 2016 onderscheiden met een zilveren reiger, heeft een indrukwekkende staat van dienst. Hij werkt in diverse technieken, van acrylverf tot gouache naar creëert ook kunst op de iPad. De toegang is gratis.
Alvast een voorproefje? Kijk op: nicokool.blogspot.com.

Zomer kunst en cultureel weekend

In samenwerking met Artquake Westfriesland organiseren wij het weekend van 3 en 4 juli een kunst en cultureel weekend van jonge aankomende kunstenaars. Het gaat heel divers worden, van schilderijen, mode, tot muziek en kleding. We streven ook naar buiten activiteiten. Tevens worden er een aantal verschillende workshops gegeven in atelier 16. Programma en nadere informatie volgt. De toegang is gratis

Kunst en atelierroute 2021

Vorig jaar kon vanwege COVID-19 de kunst- en atelierroute Heerhugowaard helaas niet doorgaan. Dit jaar hopen we alsnog een deel te nemen aan een inspirerende route, de kunstenaars van de Artfarm staan in ieder geval klaar! Op 18 en 19 september openen de ateliers van de Artfarm haar deuren, kunt u kosteloos een kijkje nemen in de keuken van de kunstenaars, vragen stellen en hun werk bekijken.