Agenda

Expositie Natuurlijk Kunst

Deze zomerexpositie staat in het teken van de natuur, waarin 6 kunstenaars hun werk op elkaar hebben afgestemd. Kom tussen 3 juli en 28 augustus op zondag de Exositie bezoeken, laat je verrassen door de prachtige kunststukken en neem een kijkje in de beeldentuin. Tot ziens op de Artfarm!
 
 

Boterhal goes Artfarm

Kunstvereniging de Boterhal bestaat 40 jaar en viert dit met oa. een expositie op de Artfarm. Van 28 mei t/m 26 juni a.s. presenteren zo’n 20 leden van de vereniging hun werk in de kunsthal van de Artfarm. Het jubileumboek is daarbij het uitgangspunt.

De Expositie “Boterhal goes Artfarm” is van 28 mei tot en met 26 juni elk weekend op zaterdag en zondag te bekijken van 11.00-17.00u. Tijdens die weekenden zullen leden van de vereniging aanwezig zijn. De opening van de expositie is op zaterdag 28 mei om 16.00u en wordt gedaan door de voorzitter van De Boterhal, Linda Meulenhoff. De beeldentuin van De Artfarm is open tijdens deze dagen en op zondag is er catering vanuit De Artfarm aanwezig.
U bent dus van harte welkom tijdens de opening op 28 mei a.s. of in de weekenden dat de Expositie te bekijken is! 
 
 

Kunstbeleving

De kunstbeleving is bedoeld om kunst op een andere manier te bekijken en in rust te ervaren. Wanneer je een expositie bezoekt neem je meestal niet veel tijd om echt uitgebreid naar een werkstuk te kijken. Soms word je afgeleid door het andere werk, de prijs van het werk, of de mensen om je heen. Met de kunstbeleving bezoek je onze expositie met een kleine groep en krijg je de tijd om elk kunstwerk zelf te verkennen en op je in te laten werken. Dit kan verrassende uitkomsten opleveren die je na afloop met elkaar kunt delen onder het genot van wat lekkers. Elke eerste dinsdag van de maand om 19.30 uur is er een kunstbeleving. Reserveren kan via Stel je vraag.