Agenda

Boterhal goes Artfarm

Van 28 mei t/m 26 juni 2022 zijn er in de Artfarm expositieruimte beelden en schilderen te zien. U kunt de kunstwerken komen bekijken op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur en doordeweeks op afspraak. De feestelijke opening van deze expositie wordt op zaterdagmiddag 28 mei 2022 om 16.00 uur verricht. Wij heten u van harte welkom.
 
 

Kunst voor kids

Zaterdag 7 mei 2022 Op de laatste zaterdag van de meivakantie organiseert de Artfarm een nieuwe editie van Kunst voor Kids! Het thema is voorjaar, de natuur komt weer tot leven en geeft inspiratie voor allerlei kunstzinnige activiteiten. We maken vlinders van zelfdrogende klei, stempelen wollige lammetjes, knopen bosgeesten in elkaar en nog veel meer... Een gezellig en educatief uitje voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Voor €10,- koop je een stempelkaart voor alle activiteiten, inclusief drinken met iets lekkers. De kinderen kunnen starten tussen 10.00 en 15.00 uur. Geef je op via Stel je vraag.
Laat ons weten hoe laat je komt en met hoeveel kinderen, zodat wij kunnen zorgen voor voldoende materialen!
 
 

Kunstbeleving

De kunstbeleving is bedoeld om kunst op een andere manier te bekijken en in rust te ervaren. Wanneer je een expositie bezoekt neem je meestal niet veel tijd om echt uitgebreid naar een werkstuk te kijken. Soms word je afgeleid door het andere werk, de prijs van het werk, of de mensen om je heen. Met de kunstbeleving bezoek je onze expositie met een kleine groep en krijg je de tijd om elk kunstwerk zelf te verkennen en op je in te laten werken. Dit kan verrassende uitkomsten opleveren die je na afloop met elkaar kunt delen onder het genot van wat lekkers. Elke eerste dinsdag van de maand om 19.30 uur is er een kunstbeleving. Reserveren kan via Stel je vraag.