Galerij Exposities / Bezoek

De Artfarm is open bij aanwezigheid van een van ons beiden of op afspraak. Dit kan het hele jaar door. zien aan de vlaggen die bij de De toegang is gratis. In de expositiehal is veelal werk te zien van de kunstenaars die hier een atelier huren. Dit wordt regelmatig afgewisseld met een korte expositie van andere kunstenaars. ( zie actueel). Er staan werken van Nederlandse en Afrikaanse kunstenaars opgesteld in de beeldentuin. Dat varieert van stenen beelden tot grote staalobjecten en werken van andere materialen.

Expositieruimte huren?
Er is het hele jaar door ruimte voor wisselende exposities in de brede gang van onze kunsthal, voor het organiseren van exposities van uw werk of een groepsexpositie. De wanden zijn hoog en licht en dus ook heel geschikt voor groter werk. Er is in totaal 60 meter wand beschikbaar, met ophangsysteem, ook kunnen er beelden op sokkels neergezet worden en zijn er een aantal vitrinekasten beschikbaar. De gang kost per dag € 100,00 aan huur, wij rekenen geen provisie van eventueel verkochte werken. Inclusief de huur zijn: enkele tafels, kapstokken, gebruik koffiezetapparaat en sanitaire ruimte. Er wordt alleen huur gerekend op de dagen dat de expositie officieel open is. Opbouwen en afbreken van de expositie worden niet meegerekend. Surveillance en PR moeten zelf worden geregeld.

Groot beeldhouwwerk in stock
Er staat in onze beeldentuin ook groter werk van een aantal kunstenaars die thuis geen ruimte hebben om hun beelden neer te zetten. Deze hebben hun werk hier staan op provisiebasis en kunnen het desgewenst weer ophalen voor een andere expositie. Voor nadere informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier Kunst aankopen Bent U op zoek naar een mooi kunstwerk of wilt U iets in opdracht laten maken, dan zijn er vele mogelijkheden bij ons in diverse kunststijlen. Laat U zich bij ons vrijblijvend informeren.Artfarm - Joke en Piet Beers - Rustenburgerweg 126 - 1703 RZ Heerhugowaard - Tel: 072-5710261 - e-mail
Links | Facebook